Psiconeuroimmunologia

La Psiconeuroimmunologia és l’estudi profund de la fisiologia de l’homo sàpiens i la interacció entre els diferents sistemes que el defineixen, el Sistema Psicològic, el Sistema Nerviós, el Sistema Immune i el Sistema Endocrí.

És a dir, la Psiconeuroimmunologia pretén entendre com funciona tot quan estem sans i reconèixer els mecanismes pels quals emmalaltim.Una vegada reconeguts els mecanismes pel quals emmalaltim i/o ens lesionem, des de la Psiconeuroimmunologia ens ajudem de l’alimentació, l’exercici físic, la suplementació i la teràpia emocional per recuperar la salut, una bona condició física i un bon estat emocional.

D’aquesta manera, des de Sqena t’ajudarem a millorar problemes com dolors crònics, colon irritable, fibromiàlgia, fatiga crònica, alteracions hormonals, hipotiroïdisme subclínic, artritis, al·lèrgies, intoleràncies, etc. Tot des d’una perspectiva Psiconeuroimmunològica.

Preus

  • Psico-Neuro-inmunologia 90 min (duració aprox) 66€
  • Psico-Neuro-Inmunologia 60 min (duració aprox) 53€

Mútues

Existeixen pòlisses d’assegurança mèdica on vosté pot escollir el professional lliurement, fora del quadre mèdic recomanat per la seva mútua. ¿Per qué realitzar una terapia en grup quan pot ser atès/a individualment pagant molt poc i realitzant teràpies d’alta qualitat? Si vosté té contractada amb la seva mútua la modalitat de reemborsament o de lliure elecció del professional, solament haurà de pagar el 10% o 20% de la tarifa, prèvia presentació de la factura que nosaltres li emitirem.
Per conèixer els serveis de la seva pòlissa s’ha d’informar directament amb la seva companyia d’assegurança mèdica.

Forma de pagamanet

Al comptat al finalitzar la visita.

Torna a tractaments