Dietètica i nutrició

Segons la Conferència de Consens del Perfil Professional del Diplomat/Graduat en Nutrició Humana i Dietètica “Un dietista-nutricionista és un professional de la salut, amb titulació universitària, reconegut com un expert en alimentació, nutrició i dietètica, amb capacitat per a intervenir en l’alimentació d’una persona o grup, des dels següents àmbits d’actuació: la nutrició en la salut i en la malaltia; el consell dietètic; la investigació i la docència; i en la salut pública des dels organismes governamentals, les empreses del sector de l’alimentació, i la restauració col·lectiva i social.”

A Sqena disposem d’un servei de nutrició i dietètica clínica i esportiva des d’on t’oferim acompanyament i recursos per millorar l’alimentació en les diferents etapes de la vida i en diferents situacions de salut i de pràctica esportiva. A més, posem a la teva disposició tallers i xerrades grupals que t’ajudaran a adquirir uns hàbits alimentaris més saludables de manera amena, social i divertida.

Preus

  • Dietètica i nutrició humana 60 min (duració aprox) 53€
  • Dietètica i nutrició humana 30 min (duració aprox) 38€

Mútues

Existeixen pòlisses d’assegurança mèdica on vosté pot escollir el professional lliurement, fora del quadre mèdic recomanat per la seva mútua. ¿Per qué realitzar una terapia en grup quan pot ser atès/a individualment pagant molt poc i realitzant teràpies d’alta qualitat? Si vosté té contractada amb la seva mútua la modalitat de reemborsament o de lliure elecció del professional, solament haurà de pagar el 10% o 20% de la tarifa, prèvia presentació de la factura que nosaltres li emitirem.
Per conèixer els serveis de la seva pòlissa s’ha d’informar directament amb la seva companyia d’assegurança mèdica.

Forma de pagamanet

Al comptat al finalitzar la visita.

Torna a tractaments