Psicologia i acompanyament emocional

Tenir cura de la nostra salut ha d’incloure tenir cura de les nostres emocions. Les emocions estan íntimament lligades a les nostres necessitats més essencials.

Contemplar per què hi són i què ens volen dir és la base de la teràpia basada en les emocions. Aquestes, ens guien al llarg de la nostra vida i per tant, educar­-nos en com gestionar-­les, com acceptar­-les i treballar aquelles que han quedat lligades a memòries traumàtiques i que afloren en moments de conflicte, proporciona una millora en la qualitat de vida de les persones i per tant, en la seva capacitat de gaudir de les experiències vitals.

Tanmateix, entenem l’impacte que el nostre estat d’ànim té sobre el cos físic i és que emocions com la por, causen una tensió a la musculatura del cos que mantinguda en el temps pot portar-los a lesions per la pèrdua de qualitat del teixit i que pot expressar­-se en molèsties físiques. De la mateixa manera, també entenem que les lesions i afectacions de llarga durada que comprometen la qualitat de vida de la persona poden comportar un estrès i un desgast emocional en si mateix que es pot gestionar eficaçment amb un bon acompanyament emocional.

Preus

  • Psicologia-terapia emocional 60 min (duració aprox) 66€

Mútues

Existeixen pòlisses d’assegurança mèdica on vosté pot escollir el professional lliurement, fora del quadre mèdic recomanat per la seva mútua. ¿Per qué realitzar una terapia en grup quan pot ser atès/a individualment pagant molt poc i realitzant teràpies d’alta qualitat? Si vosté té contractada amb la seva mútua la modalitat de reemborsament o de lliure elecció del professional, solament haurà de pagar el 10% o 20% de la tarifa, prèvia presentació de la factura que nosaltres li emitirem.
Per conèixer els serveis de la seva pòlissa s’ha d’informar directament amb la seva companyia d’assegurança mèdica.

Forma de pagamanet

Al comptat al finalitzar la visita.

Torna a tractaments